ANKARA BALA İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2016 YGS SINAVINDA ANKARA İLÇE BİRİNCİSİYİZ

2016 YGS SINAVINDA ANKARA İLÇE BİRİNCİSİYİZ

Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğünün 2016 YGS Başarı Durumu Analizine göre Ankara´daki tüm ilçeler içinde Bala İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 1. olmuştur. OSYM 2016 YGS Analiz Raporuna göre Ankara tüm testler net ortalaması 27,70  , Türkiye tüm testler net ortalaması 25,93 ,  Bala İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tüm test net ortalaması 31,22´dir. İlçemize bu gururu yaşatan okullarımızın ortalamaları tüm alanlarda Ankara ve Türkiye ortalamalarının üstündedir. 

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yusuf ŞAHİNKUŞ , Ankara´da ilçemizi birinciliğe taşıyan okullarımızı tebrik etmiş başarının kalıcı ve sürekli olması için okullarımıza desteklerinin her zaman devam edeceğini ve geleceğimizin çocuklarına daha iyi eğitim vermek amacıyla eğitim-öğretimin ileriye gitmesi adına çalışmalarının hızlanarak devam edeceğini belirtmiştir. Kemal Şahin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini,Afşar Çok Programlı Anadolu Lisesini, Faik Güngör Çok Programlı Anadolu Lisesini ve Bala Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini başarılarından dolayı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Göztepe Mahallesi, Atatürk Bulvarı, No12, Kat1, BALA / ANKARA - 0 (312) 876 11 81

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.